TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Electrónica / Experimental

‘Dies Musicals’ porta a Caló de s’Oli l’espectacle de música i pintura ‘Viaje a Ebusus’

26 abril / 20:00 h - 21:30 h

El cicle Dies Musicals, organitzat pel Consell Insular d’Eivissa, porta a l’Auditori Caló de s’Oli l’espectacle ‘Viaje a Ebusus’, que forma part del projecte ‘Visual Echoes’ i que ofereix una experiència immersiva de música i pintura en directe. Durant el xou, que té una durada aproximada d’una hora i deu minuts, els músics van creant paisatges sonors captivadors en els quals els sintetitzadors es fusionen amb el piano, la guitarra elèctrica, el violoncel i altres instruments, mentre la il·lustradora dona vida a aquestes melodies a través de pinzellades en constant evolució.

El trio musical que estarà sobre l’escenari el formen Samuel Pérez al piano, Carlos Vesperinas al violoncello i Héctor Koa, que interpretarà instruments com el bansuri, la flauta, els teclats i la guitarra, entre altres.

Cristina Reina

La pintora és Cristina Reina (Ciudad Real, 1991), una jove artista plàstica graduada en disseny gràfic per la ESD de Madrid i que resideix a cavall entre aquesta ciutat i l’illa, on acudeix a la recerca d’inspiració. Realitza exposicions, així com multitud de treballs artístics per a editorials i agències de publicitat. A més, és directora d’art de Copelia edicions, una editorial independent.

Samuel Pérez

Samuel Pérez (Eivissa, 1991) ha viscut llargues temporades a Madrid des d’on ha acompanyat al piano en les seues gires a artistes de la talla de Mónica Naranjo. A més, és compositor, arranjador, productor i professor de música. Ha treballat en projectes de jazz, pop, rock, musicals, flamenc…

Héctor Koa y Carlos Vesperinas

Per altra banda, Carlos Vesperinas i Héctor Koa, també eivissencs, són multiinstrumentistes, compositors i músics de sessió, i s’han format en música clàssica en prestigiosos conservatoris d’Anglaterra, els Estats Units, Països Baixos, Àustria i Espanya, on han actuat amb diferents projectes orquestrals, de cambra o com a solistes. Després de tornar a l’illa, els dos també fusionen els instruments i estils que dominen en el projecte Heklos, un muntatge massiu de Live Looping que reuneix instruments clàssics i ètnics.

Les entrades tenen un preu en taquilla de 3,50 €, que es redueix a 2 € de manera anticipada, sempre que s’adquireixin almenys dotze hores abans del concert, a través del portal de tiquets del Consell.

Entrades
2€
Comprar entrades

Lloc

Auditori Caló de s’Oli
Carrer de Màlaga, 07829, Illes Balears
Sant Josep de Sa Talaia, 07829 España
+ Mapa de Google
Envia l'esdeveniment als teus amics
2024-02-29DM_Abril
Mapa