TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Blues / Flamenco / Funky / Jazz

Del flamenc a la música negra amb Mar Sánchez Trio, en el Sol Post a s’Oli Fest

19 d'agost de 2023 / 20:00 h - 23:00 h

Mar Sánchez

Aquest estiu es celebra al recinte exterior de l’Auditori Caló de s’Oli la primera edició del Sol Post a s’Oli Fest, un cicle de concerts organitzat per l’Ajuntament de Sant Josep que té lloc tots els caps de setmana, des del 15 de juliol fins al 9 de setembre. El certamen compagina grups locals amb grans figures nacionals i estrangeres, com Joachim Kühn Trio & Andrés Coll, Larry Campbell & Teresa Williams, Hafa Afrosweet, Jorge Pérez & Patax o Mar Sánchez Trío, entre altres. La barra i els food trucks obren a les 20 hores i el concert s’inicia amb la posta de sol.

El cartell d’aquest dissabte el protagonitza la prestigiosa guitarrista Mar Sánchez, que arriba en format trio acompanyada per Joan Carles Marí (bateria) i Aaron Puente (baix). Aquesta jove artista ha tocat per mig món i forma part d’una nova generació d’intèrprets andalusos que destaquen pel seu virtuosisme i la seua eclèctica relació amb la música. Ha col·laborat amb artistes tan reconeguts com Raimundo Amador, Concha Buika, Alain Pérez, Pepe Bao i molts altres, i també ha format part d’espectacles com Cirque du Soleil o TedxTalks.

Mar Sánchez ha viscut a ciutats com Madrid i Barcelona, i aquest estiu s’ha mudat a l’illa, on està oferint concerts amb múltiples bandes i artistes. Les seues principals influències procedeixen de la música clàssica i la negra, i en el seu repertori combina flamenc amb blues, rock, funk i jazz.

Més informació en aquest enllaç.

Concert gratuït

Lloc

Auditori Caló de s’Oli
Carrer de Màlaga, 07829, Illes Balears
Sant Josep de Sa Talaia, 07829 España
+ Mapa de Google
Informació del músic
Mar Sánchez
Envia l'esdeveniment als teus amics
S'Oli Fest_19.08
Mapa