TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Clàssica

Cor Municipal Can Blau i Cor des Cubells, a l’Església de Sant Josep

25 de març de 2022 / 20:30 h

Després de la missa del pròxim 25 de març, sobre les 20:30h, l’Església de Sant Josep acull una actuació coral amb motiu de les festes patronals, en la qual participaran el Cor Municipal Can Blau i el Cor des Cubells, tots dos dirigits per Montserrat Ribot. Cada formació interpretarà una selecció d’obres del seu repertori.

Començarà el Cor des Cubells, formació creada en 2019 dins el marc de l’Escola de Música des Cubells, amb obres tan variades com l’eivissenca “Sa Serena cau menuda”, l’espiritual negre “Wayfaring Stranger” o la tradicional africana “Shosholoza”. Aquest cor està format per 12 cantaires majoritàriament del poble des Cubells, i interpreta obres d’arreu del món.

Seguidament actuarà el Cor Municipal Cna Blau, formació creada en 2006 dins el marc de l’Escola Municipal de Música Can Blau. Actualment està format per una vintena de cantaires i interpretaran obres tan diferents com la japonesa “Akatonbo”, una versió coral de la coneguda cançó dels anys vuitanta “True Colors” o la tradicional basca “Aldapeko”. Per acabar l’actuació, interpretaran l’obra “Quan jo tanc els ulls”, conjuntament amb el Cor d’Al·lots de Can Blau, acompanyats al piano per Òscar Palerm. El Cor d’Al·lots està format actualment per 16 cantaires alumnes de l’escola, d’entre 10 i 13 anys.

Per finalitzar l’esdeveniment, tots els cors oferiran conjuntament l’obra “La Dama d’Aragó”. Es tracta d’un concert molt especial, ja que serà dels primers després de la pausa de més d’un any obligada per la pandèmia de COVID.

Concert gratuït
Mapa