TOP
Vegeu tots els serveis
Escola de Música

Can Blau

Centre de formació municipal on es pot aprendre a tocar instruments, amb banda municipal i cor de gospel

Al peu del poble de Sant Agustí es troba l’Escola Municipal de Música de Can Blau, creada el 2006, que imparteix formació des dels quatre anys d’edat. El centre ocupa un edifici ampli, recentment rehabilitat per l’Ajuntament de Sant Josep. Ofereix cursos de sensibilització musical per a nens petits, iniciació, ensenyament elemental, perfeccionament i formació per a adults.

Els seus alumnes poden aprendre a tocar instruments com a flauta travessera, clarinet, trompeta, trompa, saxofon, trombó, bombardí, tuba, percussió i, com a segon instrument, piano o veu. Compta amb professors especialitzats per a cada instrument i fins i tot disposa d’un servei de cessió d’instruments per als estudiants que comencen.

L’escola dirigeix també la Banda Municipal de Sant Josep, la Banda Juvenil, la Banda Infantil, el Cor Municipal, el Cor de Gospel (Can Blau Gospel), el Cor Juvenil, el Cor Infantil i un grup de cant pagès.

L’escola pretén despertar l’interès de les persones per la música, facilitant tant la possibilitat de gaudir-la com l’accés als valors humanístics i interculturals que comporta. També organitza intercanvis i promou col·laboracions amb artistes, associacions, institucions i altres entitats.

Contacte
Cami d’en Dentals, 26. Sant Agustí
871 904 288 canblau@santjosep.org Cómo llegar Web