TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Blues / Jazz

Guajiro Blues, amb Norberto Rodríguez i Massimo Turcatti, a La Pandilla

25 de març de 2023 / 14:30 h - 16:30 h

Joan F. Ribas

Concert molt especial aquest dissabte a la cantina La Pandilla, a prop de la carretera de Es Cavallet, ja que actua el grup Guajiro Blues en format duo, amb el guitarrista Norberto Rodríguez, un dels músics de blues més prestigiosos d’Eivissa, i el guitarrista i cantant Massimo Turcatti, amb una veu especialment dotada per aquest gènere.

Rodríguez, protagonista de les nits de l’antic Teatro Pereyra al costat de Blues Dave i altres músics, va començar a tocar en a la seua Cuba natal on va ser catalogat com a nen prodigi. Després d’establir-se a Eivissa el seu talent es va expandir molt més allà de les nostres fronteres, perquè també ha acompanyat durant una dècada a Juan Perro i actualment passa els hiverns girant per Europa tocant jazz, que és l’altre gènere que l’emociona. Tots els grans músics de l’illa han pujat a l’escenari amb ell, cosa que es considera un honor, i és mestre d’innombrables guitarristes.

Turcatti, per altra banda, destaca per la veu ronca, trencada i intensa, ideal per al blues, que complementa a la perfecció la depurada tècnica i el feeling de Rodríguez. Veure’ls en acció, fins i tot en el format més senzill, sempre constitueix un espectacle.

Concert gratuït

Lloc

La Pandilla
Carrer de Formentera, 2-4 Sant Francesc de s'Estany + Mapa de Google
View Recinte Website
Informació del músic
Guajiro Blues
Envia l'esdeveniment als teus amics
WhatsApp Image 2023-03-25 at 08.13.50
Mapa