TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Folk

Concert d’Aires Formenterencs a Sant Josep, amb motiu de la festa de Sant Isidre

19 maig / 12:30 h - 14:00 h

El popular grup de folk pitiús Aires Formenterencs protagonitza el cartell de la festa de Sant Isidre, que organitza l’Ajuntament de Sant Josep. La històrica banda de Formentera está formada actualmente per Xumeu Joan (veu, guitarra acústica, flauta i tambor), Xico Ferrer (veu i guitarra espanyola) i Santi Marí (veu, llaüt i castanyoles). El grup es va formar el 1989 i té set àlbums publicats, en els quals interpreta cançons tan conegudes com ‘Visc a Formentera’, un veritable himne.

La festa de Sant Isidre a Sant Josep celebra el seu 25è aniversari i s’han previst moltes altres activitats a la zona per als vianants de l’Ajuntament. Des de les 11 hores hi haurà una exposició de maquinària agrícola, fira d’artesania i venda de productes locals i de plantes.

Els més petits podran gaudir de les singulars joguines de Jugueroix, d’11 a 15 hores. També des de les 11 i al llarg de tot el dia es celebrarà un taller d’espelmes amb cera d’abella i de pintar cases d’abelles. A les 10,30 hi haurà un altre de sabons amb forma de flor i a les 12,30 un més per a aprendre a confeccionar centres de flors.

Ja a la tarda, a les 19 hores, es podrà gaudir la tradicional desfilada de carros, amb missa, processó i ball pagès. L’Ajuntament convida als assistents a acudir a celebrar Sant Isidre vestits de pagesos.

Concert gratuït

Lloc

Zona vianants Ajuntament de Sant Josep
Carrer de Pere Escanellas, s/n. Sant Josep + Mapa de Google
Informació del músic
Aires Formenterencs
Envia l'esdeveniment als teus amics
Programa Sant Isidre (1)
Mapa