TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Indie / Pop / Rock

Concert amb Ricardo Moya i Ses Honorables Virtuts Il·lògiques a Can Jordi per a tancar el IX Festival Mal del Cap

2 de desembre de 2023 / 13:00 h - 15:00 h

Com tots els anys, el festival de curtmetratges Mal del Cap Narratives Mal Dites celebra el seu lliurament de premis a Can Jordi Blues Station i la clausura amb algun grup de música singular, portat per a l’ocasió a l’illa. En aquesta ocasió l’artista convidat és Ricardo Moya i la seua banda.

Ricardo Moya (Burjassot, València) és un tipus multidisciplinari de 34 anys, apassionat de la música, que s’ha fet famós amb el seu podcast d’entrevistes ‘El sentido de la Birra’, pel qual passen músics, humoristes, actors i, en general, gent de la cultura, amb la qual parla sense complexos, amb humor i aprofundint. Porta més de 350 edicions i els seus vídeos arriben al milió de visualitzacions al mes. Fa uns mesos, va aconseguir complir un somni llargament anhelat: impulsar la seua faceta com a músic, llançant un primer álbum, Carne en pijama, que va sortir al mateix temps que un llibre autobiogràfic d’idèntic nom, il·lustrat per Ana Müshell i publicat per Espasa. Les seues influències són absolutament eclèctiques i van des d’Antonio Flores, Los Toreros Muertos i Jarabe de Palo, a Staind, Nada Surf o Portishead.

Abans de Moya actuarà el duo Ses Honorables Virtuts Il·lògiques, format per la poeta i performer eivissenca Jèssica Ferrer Escandell i el clown i músic uruguaià Diego Martínez González. Oferiran un espectacle multidisciplinari que conjumina poesia escènica i música executada amb instruments poc convencionals.

El festival Mal del Cap compleix la novena edició i realitzarà el lliurament de premis a partir de les 12,30 hores, per a continuar després amb la música.

Ses Honorables Virtuts Il·lògiques

Concert gratuït

Lloc

Can Jordi Blues Station
Carretera Eivissa-Sant Josep kilómetro 8
Sant Josep de sa Talaia, 07830 España
+ Mapa de Google
971 800 182
Informació del músic
Ses Honorables Virtuts Il·lògiques
Envia l'esdeveniment als teus amics
ix-festival-mal-del-cap-ibiza-2023-welcometoibiza-1200x1500
Mapa