TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Pop / Rock

Christina Rosenvinge i The New Young Polaks, a Dorado Live Shows

13 juliol / 19:00 h - 23:00 h

Tercer concert del programa de Dorado Live Shows, que protagonitza la famosa artista Christina Rosenvinge i el jove grup eivissenc The New Young Polaks, que fa de teloner. Aquest certamen l’organitza la cadena Concept Hotel Group i per primera vegada es trasllada des de la terrassa dels hotels Dorado i Santos, a Platja d’en Bossa, al nou espai exterior Venice Bay de Cala de Bou, al costat dels hotels Paradiso Art Hotel i Gran Paradiso.

A Christina Rosenvinge, nascuda a Madrid el 1964, filla de pare danès i mare anglesa, se la considera la primera núvia del indie espanyol. Cantautora, actriu i presentadora, ha conquistat Llatinoamèrica en solitari i posseeix una de les carreres més singulars de la música pop espanyola. Estendard de la moguda madrilenya en el seu debut amb Ella y Los Neumáticos, va donar pas a un estil més naïf amb Álex & Cristina, que va tenir un èxit total amb ‘Chas y aparezco a tu lado’, produïda per Nacho Cano.

Ha publicat una dotzena de discos en solitari i altres al costat de més músics, va ser parella de l’escriptor Ray Loriga, ha viscut una etapa a Nova York on va aconseguir un èxit notable de crítica amb el suport dels seus amics del grup Sonic Youth i continua omplint sales allà on va. També ha presentat programes de televisió i ràdio, sempre vinculats a la música, i protagonitzat pel·lícules com Todo es mentira o La pistola de mi hermano.

The New Young Polaks. Foto: Joan F. Ribas

The New Young Polaks, per altra banda, és un dels grups més joves de l’illa. Es va formar el 2021, quan tots els seus integrants tenien entre 14 i 16 anys. Ells són Marc Serra (guitarra), Toni López (bateria), Ángel López (veu) i Raúl Torres (baix). Les seues majors influències són el rock i el blues dels anys seixanta i setanta, amb bandes com Led Zeppelin, The Rolling Stones, Eric Clapton, The Who, Jimi Hendrix… Durant els seus concerts realitzen versions d’aquests grups i altres de l’època i també composen els seus propis temes.

Entrades
20€
Comprar entrades
Informació del músic
The New Young Polaks
Envia l'esdeveniment als teus amics
IMG_7991 mod
Mapa