TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Pop / Rock

Canallas del Guateke i The Groovy Brothers, al I Festival de les Abelles

21 de maig de 2022 / 15:00 h - 19:00 h

Joan F. Ribas

Aquest dissabte, 21 de maig, la Plaça de Sant Jordi acull el I Festival de les Abelles, que inclou múltiples activitats i concerts. La música començarà a les 15 hores amb The Groovy Brothers, banda composta per Chris Farley (veu i guitarra), David Keiper (baix) i Danilo Martínez Boerr (bateria). Ofereixen un repertori de clàssics del rock, el blues i el soul, des dels anys 60 al segle XXI.

A les 17 hores, la música continuarà amb Canallas del Guateke, la formació d’Iván Doménech (veu i guitarra), Joan Barbé (guitarra), Rolfi Calahorrano (saxo), Jano Blanco (baix) i Fernando Hormigo (bateria). Junts redefineixen els clàssics nacionals del rock i el pop, des dels anys 60 als 90, amb temes de Raphael, Marisol, Raffaella Carrá, José Luis Perales, Jeanette, Loquillo y Los Trogloditas, Mecano…

Amb aquest festival es pretén significar l’important paper que exerceixen aquests insectes al medi natural. La festa es desenvoluparà des de les 11 a les 19 hores, amb activitats infantils tot el dia i una exposició sobre el món de les abelles i el projecte de recuperació de l’abella eivissenca que porta a terme l’Associació de Veïns des Rafal Trobat. A les 14,30 hores, a més, podrà gaudir-se una paella popular a benefici de la Fundació Deixalles i Aspanadif.

The Groovy Brothers. Foto: Joan F. Ribas

Concert gratuït

Lloc

Plaça de Sant Jordi
Plaça de Sant Jordi, s/n + Mapa de Google
Informació dels músics
Canallas del Guateke The Groovy Brothers
Envia l'esdeveniment als teus amics
167702 RAFAL TROBAT_cartell abejas-02 rec
Mapa