TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Folk / Jazz

Andrés Coll Trio i el gran violinista polonès Mateusz Smoczynki bussejaran en les arrels del folklore

16 d'abril de 2022 / 20:30 h

Presentació en societat del recentment format trio del jove vibrafonista eivissenc Andrés Coll, al qual es sumen l’enèrgic i àgil bateria Ramón López i el místic músic gnawa Majid Bekkas, al guembri. Com a convidat especial, un músic d’excepció: el polonès Mateusz Smocynski, actualment un dels més cèlebres violinistes de música moderna del món.

Andrés Coll considera que les arrels del ball pagès es germanen amb el folklore sub-saharià de Majid i el folk europeu de Mateusz, sent els dos primers successors d’una música comuna, primigènia i autòctona de la conca mediterrània, que abastava des del nord d’Àfrica fins a l’Antiga Grècia i la cultura fenícia. Els quatre músics, a més d’investigar en el folklore, han desenvolupat en el seu llenguatge musical una obertura cap a formes no preconcebudes, una música lliure i sense prejudicis.

El concert constituirà una exploració del folklore mediterrani primigeni i un manifest de com totes les cultures estan germanades per una cosa una cosa més gran, única i comuna.

Concert gratuït

Lloc

Centre de Cultura Can Jeroni
Carrer de sa Talaia, 16
Sant Josep,
+ Mapa de Google
Informació del músic
Andrés Coll
Envia l'esdeveniment als teus amics
SAVE_20220404_155543rec-min
Mapa