TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Blues / Rock / Soul

The Groovy Brothers, amb un repertori de rock clàssic, en el Sol Post a s’Oli Fest

17 agost / 20:00 h - 22:00 h

Joan F. Ribas

Aquest estiu es celebra en el recinte exterior de l’Auditori Caló de s’Oli la segona edició del Sol Post a s’Oli Fest, un cicle de concerts organitzat per l’Ajuntament de Sant Josep que té lloc tots els caps de setmana, del 6 de juliol fins al 7 de setembre. El certamen compagina grups locals amb figures nacionals com El Canijo de Jerez, Yacaré, Awakate, La Cuarta Cuerda o Cafè Dakar, el projecte d’Andrés Coll i Carlos Sarduy, entre altres. La barra i els food trucks obren a les 20 hores i el concert s’inicia amb la posta de sol.

La banda escollida per a aquest setè concert és The Groovy Brothers, un dels grups més actius de l’illa. El lidera el britànic Chris Farley (veu i guitarra), un rocker incombustible al qual acompanyen Danilo Martínez Boerr a la bateria i el seu germà Gabriel Martínez Boerr (baix).

Tots ells són músics professionals, que participen en diferents formacions de l’illa i que sempre aporten la millor qualitat musical. El grup interpreta clàssics de rock, blues i soul, des dels anys seixanta al segle XXI, aportant una selecció de triats per a posar al públic a ballar.

Més informació sobre el certamen en aquest enllaç.

Concert gratuït

Lloc

Auditori Caló de s’Oli
Carrer de Màlaga, 07829, Illes Balears
Sant Josep de Sa Talaia, 07829 España
+ Mapa de Google
Informació del músic
The Groovy Brothers
Envia l'esdeveniment als teus amics
Captura de pantalla 2024-08-15 a las 14.29.08
Mapa