TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Pop / Rock

El pop rock del sextet Yacaré viatja de Madrid al Sol Post a s’Oli Fest

20 juliol / 20:00 h - 22:00 h

Aquest estiu es celebra en el recinte exterior de l’Auditori Caló de s’Oli la segona edició del Sol Post a s’Oli Fest, un cicle de concerts organitzat per l’Ajuntament de Sant Josep que té lloc tots els caps de setmana, del 6 de juliol fins al 7 de setembre. El certamen compagina grups locals amb figures nacionals com El Canijo de Jerez, Awakate, La Cuarta Cuerda o Cafè Dakar, el projecte d’Andrés Coll i Carlos Sarduy, entre altres. La barra i els food trucks obren a les 20 hores i el concert s’inicia amb la posta de sol.

La banda escollida per a aquest tercer concert és Yacaré, un jove sextet de pop rock que es va formar a Madrid, quan tots els seus integrants cursaven allí els estudis universitaris, per la qual cosa són de múltiples procedències. Juan García, un dels guitarristes, resideix a Eivissa. Varen néixer el 2022, amb motiu de l’organització d’un concert benèfic per a unes missions a la selva del Perú. A causa del gran èxit del recital, varen decidir continuar actuant i gaudint de fer el que més els agrada: música.

El grup està format per Juan Ayuso (veu), Juan García (guitarra acústica i cors), Mario Arribas (guitarra elèctrica), Miguel Gato (guitarra elèctrica, teclats i cors), Mario Abolafio Aboiba (baix) i Rubén Calderón Calde (bateria).

Al maig de l’any passat varen llançar a través de les plataformes de música per streaming el seu primer senzill, ‘Dos locos’, posicionant-se de seguida com una de les bandes emergents més prometedores del panorama madrileny. Ja al gener d’enguany varen publicar ‘Caballo ganador’, el segon, que en només un mes va aconseguir 50.000 reproduccions. Al febrer va arribar ‘Fuimos’, una balada que ha estat un altre èxit i que destaca pel seu final sorprenent i el magnífic treball musical i d’arranjaments. Més recentment han llançat ‘Al mar’, que es caracteritza per l’energia, frescor i intensitat que, d’alguna forma, resumeix l’estil de la banda, i ‘Volar contigo’, que és un tema estiuenc. A Spotify ja sumen 400.000 reproduccions.

Totes les cançons les han gravat a Madrid, amb la producció del propi grup, en els estudis Cool Mood i AT Studios. La mescla i masterització l’ha realitzat Adrián Tucker. Avui dia es troben treballant en el llançament del seu primer EP i han ofert múltiples concerts per tot el país.

Més informació sobre el certamen en aquest enllaç.

Concert gratuït

Lloc

Auditori Caló de s’Oli
Carrer de Màlaga, 07829, Illes Balears
Sant Josep de Sa Talaia, 07829 España
+ Mapa de Google
Envia l'esdeveniment als teus amics
CARTEL GENERAL_A3_Imprimir_page-0001
Mapa