TOP
Actualitat

Toni Costa estrena ‘Lost on You’, el seu primer single a les plataformes de ‘streaming’

El cantautor Toni Costa ja forma part de la gran discoteca del món, en publicar el seu primer single a les principals plataformes de música per streaming. La cançó, anomenada ‘Lost on You’, amb música i la lletra en anglès composta per ell, es va publicar la setmana passada i ja pot gaudir-se a portals com Spotify, Amazon Music, Apple Music o Youtube, entre altres. La cançó és una peça evocadora que fusiona l’art de la música i la seua passió per la mar, amb un sentit melòdic que evoca l’altra gran afició que té: el surf.

Toni és un jove eivissenc de Santa Gertrudis, que porta tota una vida composant amb la guitarra, tractant de posar-li una banda sonora a aquesta mar que tant l’atreu i a les múltiples versions del qual persegueix al llarg del món. Aventurer, surfer, viatger i exemple del carpe diem en la màxima expressió, escriu cançons en anglès per a ser interpretades al vespre al costat d’un fogueró, després de passar el dia surfejant les ones.

Ell defineix el seu estil com a folk, però oscil·la entre altres gèneres, com el indie, el pop i la balada, i destaca, en tot cas, per el feeling que té. Actua per l’illa en solitari i acompanyat d’altres amics, com Cosme Daniel de Juan, i ofereix les seues cançons, així com alguna versió dels seus músics favorits.