TOP
Vegeu tots els serveis
Producció audiovisual

Tupra Film Service SL

Productora audiovisual amb estudi i equip tècnic de filmació i il·luminació propis, que roda videoclips, publicitat, cinema…

Tupra Film Service SL és una empresa situada als afores de Sant Josep de sa Talaia, que lloga i maneja tot l’equip audiovisual i d’il·luminació necessari per produccions tant de cinema com publicitat. És una de les companyies que més experiència tenen a l’illa en rodatge, producció i muntatge de videoclips. Els ha produït sota la mar, amb vehicles en marxa, des de drons, afegint efectes especials, etcètera. Ha col·laborat en vídeos de David Guetta, Robin Schultz & Tom Walker, Lewis Capaldi, Ridsa, Joven Dolores, Miss Cafeina, Dimitri Hortes & Like Mike, MATTN & Paris Hilton, Cali y El Dandi, Bluesmàfia i es Saligardos, Stone Soul o Izan Llunas, entre altres.

Tupra disposa, a més, d’un estudi amb ciclorama, vestuari, zona de maquillatge i perruqueria i tots els serveis necessaris. El seu propietari, Toni Tur, ha passat per tots els treballs que es requereixen en una producció, encara que la seua especialitat és la de primer assistent de cambra (foquista). Ha realitzat vídeos per a grups musicals, marques d’automòbils i moda, entre molts altres exemples. En el seu web professional com a freelance poden trobar-se múltiples exemples del treball que fa.

Contacte
Carretera Eivissa-Sant Josep, km. 10,100
639 624 423 ttupra@icloud.com Cómo llegar Web
Xarxes