TOP
Vegeu tots els serveis
Estudi de gravació

Sonic Vista Studios

Després d’enamorar-se d’Eivissa, el productor nord-americà Henry Sarmiento es va instal·lar a una casa pagesa de Sant Josep

Situat a una casa pagesa a un pujol de Sant Josep, amb vista a la mar, aquest estudi rep a alguns dels millors artistes del món. El dirigeix el productor musical nord-americà Henry Sarmiento (Nova York) i ocupa els antics corrals de la casa, on també alberga una col·lecció d’instruments que utilitzen els músics que graven a les seves instal·lacions.

Sarmiento ha desenvolupat treballs per a artistes com 50 Cent, Ed Sheeran, David Guetta, Johnny Depp, JeConte, Raphael, Pet Shop Boys, Taio Cruz, The Ting Tings, Placebo, Idris Elba o Paul Van Dyk, per a la productora HBO i també per a alguns grups de l’illa, com Rels. A més de gravacions, realitza masteritzacions, posseeix un estudi mòbil i compta amb una delegació al Japó.

El productor va arribar a l’illa en 2003 i, després d’enamorar-se d’ella, va decidir establir aquí el seu estudi tècnic. Va començar a treballar en el món musical als 15 anys i, després de passar per diferents empreses, es va convertir en el primer enginyer dels estudis de Herbie Herbert (manager de Europe, Santana, Roxette, Journey, Brian Adams…).

Contacte
Sant Josep, s/n
sonicvistastudios@me.com Web
Xarxes