TOP
Vegeu tots els serveis
Estudio de grabación

Metrica Recording Studio

Un dels estudis de gravació i producció de l’illa més avançats tecnològicament, capaç de desenvolupar continguts 3D i binaural

Metrica és un dels principals estudis de l’illa, emplaçat a una cèntrica avinguda de Platja d’en Bossa i amb unes instal·lacions dotades de la tecnologia més avançada. Ofereix serveis de gravació, producció musical, 3D i binaural, mescla i masterització, entre altres, a més de funcionar com a centre de recerca i de formació, desenvolupant tècniques de musicoteràpia.

L’estudi, liderat pel productor i enginyer de so eivissenc Javier Ferrer, neix de la necessitat d’integrar la creativitat i la recerca al servei de les noves tecnologies de gravació i reproducció de música. El projecte va sorgir a partir de la trobada en 2015 entre Ferrer i l’equip de recerca del Centre Tecnològic de Catalunya Eurecat. L’objectiu llavors era aportar el seu coneixement com a productor i enginyer de so per al desenvolupament i proves aplicades a la ciència del so 3D i binaural.

D’aquesta unió sorgeix la visió de crear Metrica Recording Studio, un estudi professional capaç de treballar amb els més alts estàndards de qualitat i tecnologia punta de la indústria del so. L’espai va ser dissenyat per Philipp Newells i construït per l’equip de Reflection Arts, conformant un ecosistema perfecte per la gravació i producció de qualsevol mena de peça musical i d’àudio.

Compta amb una selecció dels millors equips disponibles en el mercat i un grup de professionals amb més de quinze anys d’experiència, que s’ocupen de tots els processos en la producció de so, inclosos continguts d’àudio 3D, per a música, cinema, VR, videojocs, vídeo 360 i broadcast.

Contacte
C/ Murtra, 5. Sant Jordi
607 777 172 info@metricasound.com Cómo llegar Web
Xarxes