TOP
Vegeu tots els serveis
Estudi de gravació

Magrana Studios

L’estudi de gravació de Joan Barbé i Omar Gisbert, en ple camp, on produeixen àlbums per a bandes tant de l’illa com de fora

Magrana Studios és l’estudi de gravació dels productors Joan Barbé i Omar Gisbert, dos dels professionals de la música amb més trajectòria a l’illa. Varen coincidir en Statuas d Sal i junts varen posar en marxa el reconegut projecte Ressonadors, entre altres. Aquí graven els seus propis treballs i també els de molts artistes i formacions, tant de dins com de fora de l’illa.

L’estudi està situat enmig del camp i compta amb dos sales (control i enregistrament), confortables i totalment condicionades acústicament. També disposa d’equipament tècnic professional (Mac, ProTools, Neumann, AKG, Shure, Universal Audio, Focusrite, SPL, Genelec…) i instruments. S’adapten a qualsevol estil (pop, rock, metal, jazz, llatí, clàssic, electrònica…) i entre els serveis que ofereixen hi ha producció musical, enregistrament de discos i maquetes, composició i arranjaments, masterització i gestió de duplicació.

Contacte
Santa Eulària des Riu, s/n
magrana_ibz@hotmail.com Web
Xarxes