TOP
Vegeu tots els serveis
Fotògraf musical

Joan F. Ribas

Artista de la fotografia musical amb prop d’un miler de sessions en viu a l’esquena. Capta el ritme i l’atmosfera d’un concert a través de les seues imatges.

Joan F. Ribas és un dels més prestigiosos fotògrafs d’Eivissa. Les seues imatges han protagonitzat múltiples exposicions en sales i galeries d’art de l’illa. Realitza impactants fotos de nus, retrats, esportives, promocionals, gastronòmiques, de naturalesa… Però la seua gran especialitat és la música en viu i posseeix una de les més grans col·leccions de retrats de músics que existeixen a l’illa. Totes tenen una característica en comú: reflecteixen amb total realisme –i a vegades un punt de psicodelia–, l’energia i efervescència del directe.

Moltes de les seues imatges il·lustren aquest web, així com portades de discos i reportatges en revistes especialitzades. A més, les seues fotos protagonitzen dos importants llibres vinculats a la música a Eivissa: Can Jordi Blues Station: 10 anys de revolució cultural i Then I Meet Uncle Sal, que recull les millors imatges de les sessions que ha realitzat amb aquest grup. Va començar la carrera de manera autodidacta, encara que després ha anat aprenent de la mà dels més prestigiosos fotògrafs i ha assistit a cursos i tallers especialitzats.

Contacte
Sant Jordi, s/n
648 756 160 joan@joanfribas.com Web
Xarxes