TOP
Vegeu tots els serveis
Escuela de Música

Escola de Música des Cubells (EMEC)

Centre de formació impulsat per l’Associació de Vesins des Cubells i el músic Albert Oliva, situat al Saló Joan XXIII.

La localitat des Cubells compta amb la seua pròpia escola de música, impulsada per l’Associació de Vesins i dirigida pel guitarrista i cantant Albert Oliva. En ella els alumnes poden aprendre a tocar instruments com la guitarra, el piano, la trompeta, la bateria, tècnica vocal i fins i tot batucada i a actuar en una banda (combo).

Les classes les imparteix un equip de professors que són músics professionals de l’illa, com el propi Oliva o el percussionista Andreas Fernández, entre altres. Les classes grupals tenen lloc una vegada a la setmana, encara que també es poden concertar de manera particular, segons les necessitats dels alumnes.

La seu de l’escola és el Saló Joan XXIII, annex a l’església, així com una aula situada a la planta inferior. No obstant això, a vegades, quan el temps acompanya, els alumnes reben la classe a l’aire lliure, al tancó, enfront dels penya-segats. Els estudiants no sols aprenen a tocar un instrument, sinó que també participen en recitals i gaudeixen de l’experiència de tocar en grup.

Contacte
Plaça des Cubells, s/n
+34 606 383 450 emecescubells@gmail.com Cómo llegar
Xarxes