TOP
Vegeu tots els serveis
Estudi de gravació

Can Cala Studios

P. J. González és un dels bateries més prestigiosos de l’illa, treball que compagina amb la labor de productor en el seu propi estudio

P. J. González (Eivissa, 1975) porta més de 25 anys que és músic i productor. Després de regentar durant anys l’Estudi Submarí, a Barcelona, on actuava amb diversos grups i produïa àlbums propis i d’altres, va decidir tornar a l’illa. Aquí va acabar formant part d’algunes de les formacions més emblemàtiques dels últims anys, com The Frigolos, Tonto, La Espiral Sinfónica, The Burning Shack, Little Jackie Paper o Lucy Sky & The Diamonds, entre altres.

En 2020 va decidir muntar el seu estudi, on, malgrat les limitacions derivades de la pandèmia de COVID, ja ha tingut temps de produir diversos discos, com Darken My Door, d’Uncle Sal; Can Cala Sessions, de Ferran Nogués, i Rob Davidson, de Rob Davidson. Disposa de microfonía i monitoratge professional, gravació en 32 pistes i dos sales de 22 metres quadrats per a control i registre. A l’estudi els àlbums es cuinen a foc lent i la cerca d’un resultat on predomini la naturalitat constitueix la principal senya d’identitat.

discos

Uncle Sal

Darken My Door

El quart àlbum d'Uncle Sal (2021) presenta un canvi en la seua formació, amb la substitució del guitarrista Rock’n’Roll Banker per Ferran Nogués.
Escolta el disc

Ferran Nogués

Can Cala Sessions

Petita joia acústica que constitueix el primer àlbum en solitari de Ferran Nogués i porta el nom de l'estudi on va ser gravat (2021).
Escolta el disc
Contacte
Carretera Sant Antoni-Sant Josep, km. 19
606 051 806 pedrojgb@gmail.com Cómo llegar
Xarxes