TOP
Vegeu tots els serveis
Concerts i esdeveniments culturals

Associació Cultural Great River Road

Entitat formada per un grup d’amics aficionats a la música americana que organitza esdeveniments com el Rock Island Festival i el Soul Food Fest

L’Associació Cultural Great River Road està situada a Sant Josep de sa Talaia i es dedica a organitzar esdeveniments culturals i musicals per pur plaer, com el Soul Food Fest i el Rock Island Festival.

A Amèrica del Nord existeix una carretera federal anomenada la Ruta 61 que, al llarg de 2.300 quilòmetres, travessa els Estats Units de nord a sud, des de la ciutat de Wyoming (Minnesota) a Nova Orleans (Lousiana). Aquesta via discorre en paral·lel al riu Mississipí, raó per la qual se la coneix com “Great River Road” (Ruta del Gran Riu) o també “Carretera del Blues”. Constitueix la meca de la música nord-americana, les arrels d’on brolla tot aquest subgènere musical.

L’Associació Cultural Great River Road sorgeix a Eivissa en 2019 i la integren un grup d’eivissencs amants del rock i el blues nord-americà, entre els quals figuren el promotor musical Paco Bobberman, el fotògraf de concerts Joan F. Ribas, el músic Pedro J. González i el periodista Xescu Prats.

L’objectiu de l’Associació Cultural Great River Road és desenvolupar esdeveniments que permetin donar cobertura i visibilitat als grups emmarcats en aquest estil que sorgeixen a Eivissa, oferir vies de col·laboració i trobada d’aquestes bandes amb altres de fora perquè comparteixin experiències, coneixements i oportunitats, oferir al públic local nous esdeveniments culturals i col·laborar en la consecució d’aquests objectius amb institucions locals, insulars i autonòmiques.

Contacte
Can Jordi Blues Station. Carretera Eivissa-Sant Josep km 8
626 695 613 rifpromomusic@gmail.com Cómo llegar Web
Xarxes