TOP

Vegeu tots els músics
Jazz / Reggae

Yanba

Duo compost pel cantant i guitarrista Yan Adrover i el percussionista David Barona, amb un repertori eclèctic i sorprenent

Contacte
619 720 539

Esdeveniments passats

Duo format per dos músics professionals de gran prestigi a l’illa: el cantant i guitarrista Yan Adrover i el percussionista David Barona. Ofereixen un repertori eclèctic que oscil·la del reggae a la chanson française, passant per músiques llatines com el tango.

Yan Adrover és un rodamon i un dels músics més singulars d’Eivissa. Va viure com a artista els temps de glòria del famós bar de jazz Arteca, a Eivissa ciutat, i també va liderar la banda El Circo Divino, durant els seus anys a França, amb la qual també va actuar en alguna ocasió a l’illa. Anys més tard va muntar a Eivissa, amb el bateria P. J. González, el grup La Espiral Sinfónica i actualment realitza actuacions amb diferents formats i músics, com la pròpia Yanba o R3vorda & Los Anticuerpos. De tant en tant torna a la seua Argentina natal i realitza gires per Amèrica.

David Barona, per altra banda, és un dels mestres de la percussió que treballen a Eivissa i Formentera. La seua presència contínua al circuit local té molt a veure amb el seu perfil de músic multidisciplinari i és freqüent veure’l amb Chimuchurri, Maya Alexander Porter, Chiclete Jazz… També organitza les vetllades de blues de Teatro Ibiza i acompanya a solistes de gran prestigi en les seues escapades a l’illa, com Martín Burguez, César Crespo o Luis Fuente, entre altres. A més, ha girat o gravat amb artistes de rellevància nacional i internacional, com Macaco, Vargas Blues Band, Ramon Mirabet o Varoni One Time.

Vídeos

Yanba