TOP

Vegeu tots els músics
Folk / Rock

The Moonshine Band

La formació de folk irlandès més important que ha sorgit a Eivissa en els últims anys, amb temes propis i versions de coneguts músics del gènere

Moonshine és com es coneixia el whisky que s’elaborava a la llum de la lluna, a les destil·leries il·legals nord-americanes durant la llei seca. També és el nom de l’única banda de música cèltica d’influència irlandesa, amb temes propis, que hi ha a Eivissa: The Moonshine Band.

Aquest quartet, fundat el 2009, el formen l’irlandès Seán Mackey (veu i guitarra), l’estatunidenc Dennis Herman (baix), l’aragonès Raúl Moya (acordió) i l’eivissenc P. J. González (bateria). De tant en tant se’ls uneix la violinista d’arrels irlandeses Isabel Moore. A més de les seves pròpies composicions, The Moonshine Band interpreta versions de música irlandesa, així com cançons folk i country d’artistes com Bruce Springsteen, Steve Earle i altres.

discos

The Moonshine Band

So Long, Saint Pete (EP)

Segon àlbum (EP) amb quatre temes propis gravat pel quartet eivissenc The Moonshine Band. Produït a Magrana Studios en 2021.
Escolta el disc

The Moonshine Band

Everything’s Alright

Primer àlbum del quartet eivissenc de folk irlandès The Moonshine Band. Inclou deu temes propis gravats en viu en 2017 en el bar Boulevard.
Escolta el disc

Diversos artistes

Can Jordi Blues Station Vol. I

Primer àlbum produït per Can Jordi Blues Station en 2020, en el qual participen destacats músics i bandes locals.

Vídeos

‘Fisherman’s Blues’ (Festes de la Terra 2021)

‘Island Times’ (Racó Verd)

‘Wild Horses’ (Can Jordi Blues Station)

The Moonshine Band (Dia de les Illes Balears 2021)