TOP

Vegeu tots els músics
Flamenc

Almoraima Flamenco

La banda de Teresa Rojas, una de les més importants formadores de ball flamenc a Eivissa, amb un espectacle de música i dansa que recorre els escenaris de l’illa.

L’Escola Flamenca Teresa Rojas, situada a Eivissa capital (C/ Ramón Muntaner, 65), és un dels centres de dansa de més llarga trajectòria a l’illa. A més de formar a joves en l’art del ball flamenc, participa i organitza multitud d’espectacles de gran èxit al Teatre Ca Ventosa i altres auditoris, inspirats en Lorca i altres personatges de l’imaginari andalús. Són produccions que sovint tenen objectius solidaris i on es penja sistemàticament el cartell de no hi ha localitats.

Teresa, a més, posseeix un espectacle de flamenc de música i ball, Almoraima Flamenco, amb el qual surt a actuar per diferents establiments, on integra a alumnes i alumnes de l’escola de dansa. Encara que ofereix diferents formats de xous i repertoris, la formació basi la integren Tati Escobedo al cant, Antonio Fernández a la guitarra i Penélope Tafur al ball, amb la pròpia Teresa marcant el compàs amb les palmes. A vegades ofereixen xous de flamenc pur i altre ho intercalen amb temes coneguts de Manzanita, Bambino, Niña Pastori, Camarón o Alejandro Sanz, entre altres.

Teresa va estudiar la carrera de Psicologia, però s’ha dedicat sempre a impartir classes de Flamenc. La seua formació es caracteritza pel rigor i el respecte a les arrels i l’exigència tècnica del flamenc pur, encara que amb una visió oberta cap a les noves tendències. Viu a Eivissa des de mitjan anys 90 i des de llavors la seua escola és molt apreciada entre els aficionats.

Vídeos

Escuela Flamenca Teresa Rojas