TOP

Vegeu tots els músics
Folk / Tango

Stories on Strings

Denis Stern i Yan Adrover ofereixen creacions pròpies i músiques del món, mitjançant aquest duo instrumental a dos guitarres.

Stories in Strings és un duo instrumental de guitarres que fusiona músiques del món, compost per Denis Stern i Yan Adrover. El projecte combina el sabor i l’energia de la música gitana, les melodies llatinoamericanes i els ritmes d’Europa de l’Est amb un toc suau de jazz, amb l’objectiu de fer viatjar al públic per diferents continents.

L’espectacle que ofereixen persegueix generar un so ambiental que encaixi a la perfecció amb qualsevol tipus de públic, des d’aquell que es troba amb el concert i que busca gaudir per un instant, a l’amant de la música que anhela asistir a un recital elegant i original.

Denis Stern té origen rus-italià i va aconseguir un considerable èxit amb el senzill ‘Way to Alhambra’, que pot gaudir-se a les plataformes digitals i que també va formar part d’un recopilatori produït per Sony BMG Music, on també figuren múltiples cançons de Chambao i altres artistes tan prestigiosos com Paco de Lucía o Vicente Amigo. La seua música és una confluència de cultures i està fortament lligada a les seues vivències als països en els quals ha residit, com Rússia, Espanya, Itàlia, Israel o l’Índia. A més, ha treballat amb destacats artistes internacionals, com Ludovico Einaudi, Chris Mancini, la megaestrella Sandra (Enigma) i Vladimir Denissenkov, amb qui fins i tot va actuar per el president d’Itàlia en el Palau del Quirinal. Ha ofert concerts a múltiples països del món.

Yan Adrover, per altra banda, és un músic, compositor i productor argentí que va arribar a Eivissa molt jove. Va viure els temps de glòria del famós bar de jazz Arteca, a Eivissa ciutat, i va liderar la banda El Circo Divino, durant els seus anys a França, amb la qual també va viatjar a altres llocs d’Europa. Anys més tard va muntar a l’illa, amb el productor i bateria P. J. González, el grup La Espiral Sinfónica, i de retorn a l’Argentina va fundar Los Cuerpos Celestes. En l’actualitat també realitza actuacions amb diferents formats i músics, com R3vorda & Los Anticuerpos o Los Compadres. De tant en tant torna l’Argentina natal i participa en gires per Amèrica. A més, ha format part d’orquestres de múltiples països, ha exercit com a artista circense en el Circ de París i ha treballat i après amb l’artista xilè Alejandro Jodorowsky. Com a compositor i productor, ha creat música per a pel·lícules, espectacles de dansa i publicitat de marques tan reconegudes com Adidas o Chanel.

Descarrega un PDF sobre el grup en aquest enllaç.

Vídeos

‘Milonga del pescador' (Stories on Strings)

‘El Dorado (Stories on Strings)

‘For Sephora’ (Stories on Strings)

‘Miro Tata Mimer’ (Stories on Strings)

‘Moreno’ (Stories on Strings)