TOP

Vegeu tots els músics
Experimental

Ses Honorables Virtuts Il·lògiques

Espectacle eclèctic que mescla la música en viu, el clown i la poesia, recorrent tant a instruments poc convencionals com a l’acordió i la percussió.

Ses Honorables Virtuts Il·lògiques ofereixen un espectacle eclèctic que fusiona la música amb la poesia, el clown i el teatre. El formen l’uruguaià Diego Martinez González, clown i músic, i l’eivissenca Jessica Ferrer Escandell, poeta i performer. Es van conèixer el 2018 a Sao Paolo (el Brasil) i allí varen començar a projectar aquesta fusió artística multidisciplinària, que van traslladar posteriorment a Eivissa.

D’alguna forma, Diego i Jessica recuperen el vincle entre poesia i oralitat, conjugant la presència del cos, la paraula i els sons. Creen un ambient escènic on es van construint paisatges sonors, seqüències musicals i diverses atmosferes que envolten els poemes recitats, i que acullen el viatge que experimenta l’oient-espectador. Per a això, combinen instruments no convencionals (piano de joguina, xerrac musical, culleres, arpa de boca, joguines, mini guitarra…) amb uns altres més ortodoxos (acordió, maraques, pandereta…). Amb tot això creen seqüències amb un pedal de loop, que es superposen i proporcionen un marc per a la poesia.

Vídeos

‘No pots perdre’t’

‘Des de la gravetat’

‘Estripem els lligams’

‘Salparem’

‘Caminarem’

‘El porus’