TOP

Vegeu tots els músics
Ètnica

Saigo Dicenta

Artista expert en la música tradicional de l’Índia, que la fusiona amb electrònica. És capaç d’interpretar instruments com el sitar, la tabla o el bansuri.

“Tukdam Project by Saigo, Indian Chill Out & Grooves”, és un projecte que combina la musica tradicional de la índia amb bases electròniques especialment adaptades als moments on la nit eivissenca, les postes de sol i els instants de celebració necessiten un toc càlid, groove, exotisme i la més pura essència i mística de l’Índia.

Creat i executat per Saigo Dicenta, percussionista que es dedica i sent passió per la musica clàssica hindustaní des de 1996, ara desenvolupa aquest projecte de cordes amb sitar al costat de bases electròniques, que va veure la llum a la primavera de 2022. Anteriorment, els seus treballs artístics estaven més relacionats amb la percussió clàssica índia (la tabla), acompanyant projectes tant de musica clàssica índia com de fusió, jazz, flamenc, etcètera.

Les seues col·laboracions són extenses i variades (Muriel Grossman, Joachim Kühn, Marcial Rodríguez, Raga & Tala…) i els seus concerts, tant a auditoris com a festivals, sales i bars, molt freqüents. Escoltar la seua música és aproximar-se a la més pura essència de l’Índia, amb un toc eivissenc i colors i sons al més pur estil Mediterrasian.