TOP

Vegeu tots els músics
Pop / Rock

Ruda

Grup de covers de rock alternatiu i temes propis, format per quatre dones molt conegudes del panorama musical d’Eivissa.

Ruda és una banda eivissenca de pop-rock, formada el 2022 per quatre dones molt conegudes de la música a l’illa. Ofereix un repertori que barreja versions de rock alternatiu de grups com Weezer, The Hives o The Pixies, amb temes propis. Una de les seues principals característiques és que totes les integrants són vocalistes, cosa que converteix les actuacions en un espectacle entretingut, absorbent i amb molts registres. Està format per Laura Marí i Nathalie Roig a les guitarres, Sara Arribas al baix i Brianna Flowers a la bateria.

Nascuda a Eivissa, Laura Marí és una experimentada guitarrista i mestra de música, amb una llarga trajectòria en els escenaris, a través de bandes com Musicaires Swing Band i, més recentment, el trio acústic Swingmatism, els dos vinculats a la seua escola de música Cas Musicaires.

Nathalie Roig domina la guitarra i el baix, i ha pertangut a múltiples formacions de covers de rock, a més de formar part durant dotze anys del grup Sequoia Tree, amb el qual va gravar tres àlbums.

Sara Arribas ja porta més de cinc-cents concerts a l’esquena i actualment forma part de diferents bandes, com Rels, Ses Sopris, Los Bichos del Espacio o Cotton Cactus. En el passat, també ha actuat amb Sonora i WindRose, entre altres.

Brianna Flowers procedeix del sud-est dels Estats Units i exerceix de percussionista des de fa vint anys. Ha actuat amb moltes formacions de Florida, l’estat on va néixer, com per exemple Teen Baby o Orbital Soul.