TOP

Vegeu tots els músics
Pop / Rock

Rottowatts

Grup format per ex components de Pota Lait i Ses Genetes Peludes, al costat d’altres artistes, que fan rock and roll per a divertir-se i posar al públic a ballar

Contacte
678 726 152

Esdeveniments passats

Rottowatts, abans anomenat Sönic, és un grup que sorgeix d’un col·lectiu de músics illencs de llarga experiència que s’ajuntaven per a divertir-se fent rock and roll. Amb el temps, aquesta afició ha desembocat en una banda completa, a la qual s’han anat sumant uns altres integrants, compaginant experiència i sang nova. La seua principal motivació és gaudir amb el directe i fer que el públic balli i s’ho passi bé.

El composen ex integrants de Pota Lait i Ses Genetes Peludes, juntament amb altres artistes, i ofereixen un repertori de temes molt coneguts de rock espanyol i internacional, que oscil·len des d’Héroes del Silencio a Radiohead, passant per Foo Fighters, Simple Minds o Chris Isaak. Els seus integrants són Toni Colomar (veu i teclat), Miguel Arredondo (guitarra), Juanvi des Comodo (guitarra), Alberto El Profe (baix) i Pere Parent (bateria).

Vídeos

'Heroes' (Sönic)

Sönic (Festival Badia de Portmany)