TOP

Vegeu tots els músics
Pop / Jazz / Swing / Soul / Funky

Rebecca Gamboa

Prestigiosa cantant i artista multidisciplinària, que ha actuat amb els millors músics de l’illa i ha posat en marxa diverses bandes i tipologies d’espectacles.

Contacte
699 112 920
Web
rebeccagamboa.com
Xarxes
Plataformes

Rebecca Gamboa, també coneguda com a Boa, és una de les cantants establertes a Eivissa de major prestigi. Ha actuat amb multitud de formacions, al costat dels millors artistes de l’illa i en els principals escenaris. De sang irlandesa i espanyola, navega pels territoris del soul, el funk, el jazz, el swing, el pop… Destaca, a més, per la capacitat per a improvisar amb la veu i dirigeix el seu propi espectacle, Provocc Experience Show.

En aquests últims temps ha posat en marxa grups com Good Taste, Boa & Iggi o Rebecca & The Dudes, i a més és una artista multidisciplinària amb experiència i formació en actuació i producció cinematogràfica, moda, organització d’esdeveniments, dansa i un llarg etcètera. El 2024 ha llançat a través de les plataformes digitals el senzill ‘Like everybody else’, al costat de la reexida pianista i compositora Bárbara Miquel.

Vídeos

‘I Put a Spell On You’

‘Like everybody else’

Rebecca Gamboa & Oggie Marinski

‘The Thing’

‘Felling Good’

‘The Moon and the Sky’