TOP

Vegeu tots els músics
Pop / Rock

Quin Delibat!

Conegut quintet eivissenc de pop rock, amb quatre treballs discogràfics i un llarg historial de concerts a l’illa i fora d’ella

Quin Delibat! és un dels grups de pop rock més coneguts d’Eivissa. Es va formar en 2010 i compta amb quatre treballs discogràfics de temes propis cantats en català, que poden escoltar-se a les principals plataformes de música per streaming. Els seus components són Jordi Cardona (veu), Luis Escriche (guitarra), Joan Torres Ripoll (guitarra), Jaume Alberti (baix) i Toni Coronado (bateria). Han actuat en incomptables escenaris d’Eivissa i també a Mallorca, Barcelona i altres ciutats, compartint escenaris amb grups com Los Zigarros, Mikel Erentxun, Manel o Carlos Sadness, entre altres.

El 2011 van publicar el primer àlbum homònim, Quin Delibat!, i van gravar també el primer videoclip ‘Destapa’t que fa fred’. El seu següent treball va arribar en 2015: un EP de quatre cançons titulat Rituals d’expiació, que inclou un dels temes favorits del públic que acudeix als seus concerts: ‘Com és que balles tan bé?’.

En 2018 llancen el tercer treball discogràfic, Òrbites concèntriques, amb tretze temes, inclosa una adaptació en clau rock del poema “Platja perduda” del poeta eivissenc Marià Villangómez. El seu disc més recent és Turisme de records (2022), amb set cançons, en el qual aposten per un so més pop, obrint-se a noves instrumentacions i amb una atmosfera molt estiuenca.

discos

Quin Delibat!

Quin Delibat!

Primer àlbum homònim del grup Quin Delibat!, gravat en 2011 a Magrana Studios, amb la producció de Joan Barbé
Escolta el disc

Quin Delibat!

Rituals d’expiació (EP)

En 2015, uns anys després del seu primer àlbum, Quin Delibat! va publicar aquest EP amb quatre temes, entre ells el famós ‘Com és que balles tan bé?’
Escolta el disc

Quin Delibat!

Òrbites concèntriques

Segon àlbum del grup Quin Delibat!, gravat en 2018 a Magrana Studios, amb la producció de Joan Barbé
Escolta el disc

Quin Delibat!

Turisme de records

Tercer àlbum del grup Quin Delibat!, gravat en 2022 a Magrana Studios, amb la producció d'Omar Gisbert i Joan Barbé
Escolta el disc

Vídeos

‘Més enllà’ (videoclip)

‘Color de mar’ (videoclip)

‘Hawaii’ (videoclip)

‘Destapa’t que fa fred’ (videoclip)

‘Com és que balles tan bé?’ (Sala BeCool)

‘No tornaré’ (Acústic)