TOP

Vegeu tots els músics
Clàssica / Folk

Petit Cor

Cor de cambra nascut el 2007 i establert a Sant Josep de sa Talaia, amb un repertori poètic i un àlbum publicat, que dirigeix Jordi Martí Company.

Petit Cor és un cor de cambra que neix el 2007 a Eivissa, amb l’objectiu de difondre la música vocal, fonamentalment a capella. Els seus programes solen oferir una mirada poètica i han viatjat per totes les èpoques de la música occidental, des dels primers cants del segle II fins a obres de compositors actuals, algunes de les quals fins i tot han estrenat. Fidel al seu compromís social, la formació ha actuat a benefici de diferents associacions.

A més, Petit Cor ha passejat el nom d’Eivissa per València, Barcelona, Dénia, Mallorca, Füssen (Alemanya), Tenerife i Menorca, entre altres llocs. El cor també és membre de la Federació de Cors i Patrimoni, integrada pels cors de les Ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya. El 2016 va traslladar la seua seu social al municipi de Sant Josep de sa Talaia, on assaja en un local cedit per l’Ajuntament. Des de 2020, el seu director és Jordi Martí Company, professional amb una àmplia formació i una dilatada experiència com a director de cors i organista. Dirigeix altres agrupacions corals de l’illa i, des de 2006, és el director artístic del Festival d’Òrgan de l’església de Sant Josep.

El 2023, Petit Cor va publicar el seu primer àlbum, Música Nostra, un recopilatori de cançons eivissenques arreglades per a cor i conjunt instrumental per Vicent Tur Palau.

discos

Petit Cor

Música Nostra

Primer àlbum gravat per Petit Cor (2023), amb cançons tradicionals eivissenques adaptades per cor i conjunt instrumental per Vicent Tur Palau.
Escolta el disc

Vídeos

‘És Eivissa on he nascut’ (Isidor Marí)

‘Sona, viola, sona’

‘Rosa Vera’

‘Sa serena cau menuda’

‘Flors de baladre’ (Isidor Marí)