TOP

Vegeu tots els músics
Jazz

Pere Navarro

Jove i prestigiós trompetista eivissenc, amb dos discos i un important bagatge als escenaris nacionals i europeus.

L’eivissenc Pere Navarro (1994) és trompetista, pianista, compositor i productor, i és considerat com un dels majors talents de l’escena jazzística nacional. Ha publicat dos àlbums amb el seu quintet, que es caracteritzen per un so propi, fresc i avantguardista, que l’han portat a tocar en alguns dels principals escenaris del circuit de jazz europeu i en múltiples festivals del continent.

Pere va començar amb la trompeta als vuit anys i va continuar formant-se al prestigiós Taller de Músics de Barcelona, graduant-se en estudis superiors. Jamboree, Recoletos, Jimmy Glass, La Bilbaína, Sala Clamores, Sunset Jazz Club, Nova Jazz Cava, El Plaza Jazz Club, Sala Clavicémbalo, Caixa Forum, Filloa Jazz Club o el Teatro Avalón són només alguns dels escenaris als quals ja s’ha pujat al nostre país. A nivell europeu, destaquen les seues actuacions en mítics clubs com el Pizza Express (Londres), el Sunset-Sunside (París) o el New Morning (París), on es van vendre totes les entrades.

També ha format part de cicles com AiEnRutaJazz (AIE), Ciclo Auditorio (Bilbao), Jazz de Primavera, Caixa Forum, #VivaLaMúsicaViva (SGAE) o Red de Músicas (JJMM). Pere també ha tocat al Festival Internacional de Jazz de Lugo, Fringe Festival, Menorca Jazz, Festival Alternatilla, 48Timer Festival Copenhaguen i Eivissa Jazz, en diverses ocasions en alguns d’ells. Alguns dels seus concerts fins i tot s’han retransmès en directe per Radio Nacional de España.

A Eivissa, és freqüent veure’l actuant al costat dels millors músics locals de jazz, a llocs com a Can Jordi Blues Station, Malanga Cafè i altres. Quan encara era estudiant va formar la banda Lemon Emigrants, al costat de Franco Botto i altres artistes. Amb Franco continua tocant sovent amb la formació Pizza 4 Brkfst, actua amb Threejay Trio i també acompanya a músics forans de jazz i blues quan visiten l’illa, com Eli Paperboy Reed, Abe Rábade, Jorge Pardo, Gabriel Amargant, Joachim Kühn i molts altres.

Amb Pere Navarro Quintet ha publicat dos àlbums, Perenne (2016) i Live in Madrid (2018), i el 2023 va gravar el tercer, d’imminent llançament. Totes les composicions són seues i ell interpreta, a més de la trompeta, els teclats. En aquesta formació actualment l’acompanyen Ferran Borrell (guitarra), Josep Colls (baix elèctric), Joan Solana (teclats) i David Xirgu (percussió), tots ells músics professionals de jazz de gran prestigi.

discos

Pere Navarro

Perenne

Àlbum de jazz contemporani gravat el 2016 per Pere Navarro Quintet, als estudis La Nau de Barcelona
Escolta el disc

Pere Navarro

Live in Madrid

Segon àlbum del Pere Navarro Quintet, gravat durant tres concerts en viu a la sala Recoletos Jazz de Madrid, el 2018.
Escolta el disc

Vídeos

‘13 vs 4’ (Pere Navarro Quintet feat. Abe Rábade)

‘The Only One’ (Pere Navarro Quintet Live in Madrid)

‘Lit’ (Pere Navarro feat. Antonio Miyagi)

Pere Navarro Quintet Live in Paris

‘Dimensions I & II’ Pere Navarro Quintet

Pere Navarro New Release