TOP

Vegeu tots els músics
Clàssica

Oggie Marinski

Guitarrista clàssic d’origen búlgar amb un repertori que integra l’obra de grans compositors amb bandes sonores i adaptacions de temes de rock.

Oggie Marinski és un magnífic guitarrista clàssic, nascut a Sofia (Bulgària), que viu a Eivissa des del 2007. Ofereix recitals en diferents establiments de l’illa i també en esdeveniments privats, que sempre impressionen per la qualitat i emotivitat. Ofereix el seu repertori amb guitarra clàssica o acústica, i inclou adaptacions pròpies i arranjaments de grans compositors clàssics, com Bach o Francisco Tárrega, passant per les bandes sonores creades per Ennio Morriconi i Yann Tiersen, o fins i tot adaptacions de temes de pop i rock de Metallica, Ed Sheeran…

Oggie va començar la seua educació musical en la guitarra clàssica a l’edat d’11 anys, de la mà del mestre Dimiter Doichinov. Va rebre una àmplia formació musical que va abastar teoria musical i harmonia, així com piano, trompeta, baix, acordió, flauta, harmònica i bateria, rebent el títol de músic professional a l’edat de 19 anys. De 1994 a 2006 va viure a la Xina treballant com a músic d’estudi i tocant la guitarra elèctrica amb bandes locals xineses. La seua veritable passió, no obstant això, sempre ha estat la guitarra clàssica. Ha passat anys viatjant per països com Tailàndia, Laos o Indonèsia, adquirint un bagatge existencial que es percep en la força que té a l’hora de tocar i que sempre atreu l’atenció del públic.

Vídeos

‘Amelie-Comptine d'Un Autre Été’ (Oggie Marinski)

‘Capricho árabe’ (Oggie Marinski)

‘Chi Mai’ (Oggie Marinski)

'Slow Dancing in a Burning Room’ (Oggie Marinski)

‘La vita é Bella’ (Oggie Marinski)

‘Nuvole Bianche’ (Oggie Marinski)