TOP

Vegeu tots els músics
Electrònica / Clàssica / Experimental

Nuria García

Violinista i productora de música electrònica melòdica, originària de Barcelona, amb un espectacle que fusiona el seu instrument amb sintetitzadors i bases electròniques.

Jove violinista i compositora de Barcelona, establerta recentment a Eivissa, amb un insòlit espectacle que fusiona l’electrònica i la música de bandes sonores amb el violí i la corda en general. En el seu xou, Nuria compagina bases electròniques, sintetitzadors i el violí elèctric, oferint una música emocional i un conjunt de vibracions que, a través de la sensibilitat i el carisma de l’artista, juga amb les emocions del públic. A vegades uneix a aquestes melodies un conjunt de projeccions que accentuen la naturalesa íntima de la seua música.

Núria va començar a tocar el violí als cinc anys, en enamorar-se de l’instrument quan li ho va sentir tocar a una amiga de la seua mare. Va estudiar primer en el Conservatori de Badalona i va passar després pel Conservatori del Liceu, el Municipal de Música de Barcelona i el Taller de Músics, on es va graduar en jazz i música moderna. Durant la seua formació va començar a investigar amb pedals, efectes i teclats, i va dedicar el treball de final d’estudis a la mescla entre el violí convencional, els efectes de so i les bases electròniques.

Sovent, les seues composicions, de naturalesa melòdica, sorgeixen d’imatges que li inspiren, així com de sensacions i estats d’ànim, aconseguint un efecte ambiental i un estat d’una certa melancolia que envolten a l’espectador. És una música intuïtiva, sostinguda al mateix temps pel nivell de coneixements musicals que Núria ha adquirit al llarg dels anys.

Núria, a més, va guanyar la II edició del concurs Tolemias Music Talent i les seues composicions també poden gaudir-se a les principals plataformes de música per streaming.

Vídeos

‘Deep Strings’

‘Original Angel’

‘Seagull Point’

‘Sunken’

‘Reborn’

Nuria García - Interiors 2023