TOP

Vegeu tots els músics
Soul / Jazz

Neorama

Banda de neosoul formada per la cantant Carmen Senra, la guitarrista Mar Sánchez i el bateria David Barona.

Banda de neosoul creada en la primavera de 2023 i composta per tres músics de gran prestigi: la cantant Carmen Senra, la guitarrista Mar Sánchez i el bateria David Barona. Ofereixen un repertori molt potent de covers d’artistes com Erikah Badu, D’Angelo, Jill Scott, Snoh Aalegra o Jamie Cullum, entre altres.

Carmen Senra és madrilenya i porta diversos anys vivint a l’illa, on ha actuat amb formacions com la banda de swing Pin Up Sound o el duo Flawless, entre altres. Mar Sánchez, per altra banda, és una guitarrista andalusa de gran prestigi, que ha acompanyat a artistes tan importants com Raimundo Amador, Concha Buika o Alain Pérez, que va ser baixista de Paco de Lucía. Domina tot tipus de gèneres, des de la guitarra clàssica a la flamenca, passant pel blues, el swing, el jazz…

L’asturià David Barona és un dels mestres de la percussió més coneguts d’Eivissa i Formentera. La seua presència contínua en el circuit local té molt a veure amb el seu perfil de músic multidisciplinari i és freqüent veure’l amb Chimuchurri, Maya Alexander Porter, Chiclete Jazz, Yanba… També organitza les vetllades de blues de Teatro Ibiza i acompanya a solistes de gran prestigi en les seues escapades a l’illa. Ha girat o gravat amb artistes de rellevància nacional i internacional, com Macaco, Vargas Blues Band, Ramon Mirabet o Baroni One Time.

Vídeos

Try a Little Tenderness (Neorama)