TOP

Vegeu tots els músics
Soul / Jazz

Neorama

Banda de neosoul formada per la cantant Carmen Senra, el pianista Joan Guasch i el bateria David Barona.

Banda de neosoul creada en la primavera de 2023 i composta per tres músics de gran prestigi: la cantant Carmen Senra, el bateria David Barona i el pianista Joan Guasch. Ofereixen un repertori molt potent de covers d’artistes com Erikah Badu, D’Angelo, Jill Scott, Snoh Aalegra, Full Crate, Ray Charles, George Gershwin, Gnars Barkley o Jamie Cullum, entre altres.

Carmen Senra és madrilenya i porta diversos anys vivint a l’illa, on ha actuat amb formacions com la banda de swing Pin Up Sound o el duo Flawless, entre altres. Joan Guasch és un jove pianista de formació clàssica, molt interessat en el jazz i la improvisació, que es va graduar amb les màximes qualificacions i ha arribat a actuar com a solista a l’Auditori Nacional, a Madrid.

L’asturià David Barona és un dels mestres de la percussió més coneguts d’Eivissa i Formentera. La seua presència contínua en el circuit local té molt a veure amb el seu perfil de músic multidisciplinari i és freqüent veure’l amb Chimuchurri, Maya Alexander Porter, Chiclete Jazz, Yanba… També organitza les vetllades de blues de Teatro Ibiza i acompanya a solistes de gran prestigi en les seues escapades a l’illa. Ha girat o gravat amb artistes de rellevància nacional i internacional, com Macaco, Vargas Blues Band, Ramon Mirabet o Baroni One Time.

Vídeos

'I Want You Around' (Neorama)

'A Storm On A Summers Day' (Neorama)

'Georgia On My Mind' (Neorama)

'Summertime' (Neorama)

'Crazy' (Neorama)