TOP

Vegeu tots els músics
Jazz / Funky

Mezzclub

Trio instrumental de jazz dedicat a la improvisació, format per tres grans músics: Joan Carles Marí, Miguelo Delgado i Chelu García.

Trio instrumental dedicat al jazz i al funk en el qual la improvisació exerceix un paper essencial. Està format per tres músics professionals d’una qualitat excepcional: el bateria Joan Carles Marí, el teclista Chelu García i el guitarrista Miguelo Delgado. Els tres són joves i, malgrat això, compten ja amb la llarga trajectòria professional.

Joan Carles Marí (Eivissa, 1990) és un dels músics més prometedors i reconeguts de la seua generació. Va créixer veient tocar al seu cosí, Miquel Prats Botja, i a altres músics, com Dennis Hermann i Dave Jeffs. Es va iniciar en la bateria als 12 anys i posteriorment es va formar en el Taller de Músics de Barcelona. De tots els virtuosos de l’illa és el que abasta major nombre d’estils: rock, jazz, blues, metal, indie, experimental, flamenc… Amb Los Aurora, espectacular grup de flamenc-jazz, ha llançat recentment el segon àlbum, La balsa de la medusa (2022) i ha actuat en escenaris de tot el món, des dels Estats Units al Japó. Actualment, a més d’amb Mezzclub i Los Aurora, actua amb Joven Dolores, Face the Maybe, Treejay Trio, Natural Focus i Max Villavecchia Trio, entre altres, i abans ho ha fet amb Projecte Mut, Ressonadors, Pere Navarro Quintet, Crazy Otters, The Watermelon Kings, JeConte, Gianni Gagliardi i molts altres. Veure’l tocar, sempre amb els peus descalços i desplegant una insòlita quantitat de recursos, és un espectacle. Encara que ve molt sovent a l’illa, actualment resideix a Sant Cugat, on també exerceix com a professor de percussió i col·labora amb Heartwork Recording Studios.

El guitarrista Miguelo Delgado està especialitzat en el jazz, gènere que sempre pren com a punt de referència, submergint-se en sonoritats i característiques de diferents llocs i estils. Va néixer a Sevilla el 1980 i va començar la progressió musical als onze anys, en sentir una gran atracció per la guitarra i la música en general. Poc després, va formar un grup de rock amb els seus amics, dedicat al funk i la fusió, amb el jazz sempre present. A partir de llavors va rebre classes del guitarrista sevillà Fran Mazuelos. Després d’anys en diferents formacions, es va centrar en un projecte personal i va llançar el seu primer disc amb una formació a trio, anomenat Ritmo & Cambio (2013). Després vindrien Luz (2014), Luz 2.0 (2015), Motu Cordis (2017), Aire (2019) i Tierra (2023). És un artista molt sòlid, que sedueix al públic amb la seua habilitat i feeling.

Chelu García és un dels teclistes més prestigiosos i hàbils d’Eivissa, amb una capacitat per a improvisar espectacular. Actua amb els millors músics de jazz de l’illa i a més és disk joquei i productor. Se’l pot veure habitualment al costat de músics com Franco Botto, Pere Navarro i el propi Joan Carles Marí, amb el qual ha protagonitzat sessions d’improvisació, per exemple, a Can Jordi Blues Station, que realment han impressionat al públic. Actua també a Teatro Ibiza, Destino i molts altres establiments de l’illa, i realitza sessions periòdiques a Ibiza Global Ràdio.

Vídeos

Joan Carles Marí

Miguelo Delgado

Chelu García