TOP

Vegeu tots els músics
Pop / hiphop

Mery Myles

Una de les cantants de trap i hip hop eivissenques de més èxit, amb una carrera iniciada a Londres que continua a Barcelona

Malgrat la seua joventut, Mery Myles porta una carrera meteòrica, amb un àlbum ja publicat i diversos singles, i un videoclip amb més de 100.000 visualitzacions. Nascuda i criada a Eivissa, aquesta cantant i compositora es mou entre Eivissa i Barcelona, on actua amb regularitat amb un repertori propi amb influències del trap, l’hip hop i el rhythm and blues.

Va començar la vida d’artista actuant a l’illa amb una banda de rock, fins que es va traslladar a Londres on va iniciar una carrera com a música independent. Als 19 anys es va mudar a Barcelona, on va llançar l’àlbum Elements en 2019, en el qual navega per estils tan diferents com el pop experimental, l’hip hop i el piano jazz.

Després d’aquest projecte, ha llançat diversos singles de trap i pop, on s’ha anat construint un estil propi, emmarcat per aquests gèneres. El seu concert debut a Barcelona va tenir lloc a la coneguda sala Razzmatazz, al març de 2022. Els seus xous són pura energia, generant a més una atmosfera emocional quan interpreta alguns dels seus temes al piano. Una ferma promesa entre la nova generació de músics de l’illa.

discos

Mery Myles

Elements

Primer àlbum de l'eivissenca Mery Myles, gravat a Barcelona i llançat en 2019, amb temes d'hip hop, pop experimental i piano jazz
Escolta el disc

Vídeos

‘Watch a Movie’ (Mery Myles)

‘No Raris’ (Mery Myles)

‘Glow Up’ (Mery Myles)

‘Ashnikko - Daisy’ (Mery Myles)