TOP

Vegeu tots els músics
Reggae / Jazz / Ètnica

Mbolo Mooye Doole

Trio de música afro amb arrels senegaleses, que fusiona el folklore amb el reggae i altres estils

Mbolo Mooye Doole significa “la unió fa la força” en wolof, l’idioma oficial del Senegal, i és el nom d’un grup de música afro que va néixer al nord de la península i es va tornar a trobar a Eivissa el 2021. El composen Pol, guitarrista rocker amb esperit africà; Jordi al baix, un músic jove i apassionat amb un sentiment intercultural, i Alou Tama, en la percussió i la veu.

Els tres músics ofereixen un espectacle exòtic i d’impacte, on treball i art van units per a transmetre a través de la força i el sentiment. La formació sempre tracta de connectar amb el públic i animar-lo a través de cançons tradicionals de la cultura africana, que són versionades per a crear temes gairebé propis.

Es caracteritzen per l’animació, els ritmes i la professionalitat, on l’arrel africana es barreja amb el talent dels músics per a aconseguir un concepte de música molt original, que mescla ritmes reggae, afromanden… A vegades se’ls sumen altres artistes que complementen l’espectacle amb dansa i altres instruments, on la improvisació exerceix un paper essencial, igual que la seua capacitat per a adaptar-se a les exigències del públic.

Vídeos

Mbolo Mooye Doole, vídeo 1

Mbolo Mooye Doole, vídeo 2

Mbolo Mooye Doole, vídeo 3