TOP

Vegeu tots els músics
Pop / Rock / Soul / Jazz / Funky / Blues

Maya Alexander

Cantant nord-americana amb una veu potent, que actua en format acústic i amb banda elèctrica

Maya Alexander Porter és una cantant, teclista i compositora nord-americana que resideix a Formentera, encara que actua per les dos illes pitiusas amb freqüència. La seva tècnica vocal i una veu potent li permeten afrontar gèneres musicals tan dispars com soul, pop, rock, blues, jazz, funk…

El seu repertori està integrat per temes clàssics d’ahir i avui, junt amb altres més sofisticats, sempre amb elegància. Algunes de les seves versions sorprenen pels arranjaments, al portar-les a un altre estil completament diferent. Entre els artistes que la inspiren i formen part del seu repertori figuren Amy Winehouse, John Mayer, Tina Turner, Joss Stone, Tracy Chapman o Maroon 5.

Maya Alexander Porter té dues formacions diferents, amb un espectacle que també varia en funció de la instrumentació. Maya Alexander Acoustic Trio ofereix un xou més íntim, centrat essencialment en el soul, al costat d’Isaac Robles (guitarra) i David Barona (percussió). Amb Maya Alexander Electric Band la música deriva cap al rock i el funk, acompanyada pels mateixos músics, als quals també es suma Aaron Puente (baix). Tots ells són artistes professionals, molt experimentats, amb presència constant en el circuit pitiús amb diferents bandes. També actua en solitari com a cantautora.

Vídeos

‘Bed I made’ (Allen Stone Cover), Maya Alexander Trio

Highway to Hell (Acoustic Cover), Maya Alexander Trio

‘Maya Alexander Band’ (El Refugio)

Maya Alexander Acoustic Duo (Make You Feel My Love)