TOP

Vegeu tots els músics
Rock / Blues / Folk

Martin Pollard

Aquest cantant escocès sol actuar en solitari, amb la guitarra acústica. Interpreta amb el seu toc enèrgic i passional temes de Bob Dylan, Johnny Cash, Sixto Rodríguez…

L’escocès Martin Pollard (Glasgow, 1967) és un d’aquests cantants que fan seua qualsevol cançó perquè sempre la interpreta des de les entranyes. Sol actuar en solitari, amb una guitarra Takamine. Ell, l’acústica, una atmosfera molt íntima i cançons de Bob Dylan, Johnny Cash, Sixto Rodríguez, Cat Stevens i fins i tot REM, entre molts altres.

Va començar a tocar als 20 anys, quan va canviar la boxa per una guitarra que li van regalar i va començar a practicar cançons de Van Morrison. A partir de llavors, va viure com a rodamon musical i va cantar als carrers de Londres, Grècia, Itàlia, Austràlia… Va aterrar a Eivissa en 1991 i durant molts anys es va dedicar a tocar pels bars del West End durant la temporada turística, reservant-se els hiverns per a continuar viatjant amb la guitarra a coll. No va abandonar la vida nòmada fins al canvi de mil·lenni, quan va conèixer a una eivissenca, amb la qual continua compartint l’existència en ple camp, al costat dels seus dos fills. Compagina el treball a la granja amb una presència habitual als escenaris eivissencs, on sorprèn per la seua qualitat i energia a tot aquell que el descobreix per primera vegada.

Vídeos

‘The Times They Are A-Changin’ (Can Jordi Blues Station)

‘Father and Son’ (Can Jordi Blues Station)

‘Losing my Religion’ (Can Jordi Blues Station)

‘A Thing Called Love’ (Can Jordi Blues Station)

‘Sugar Man’ (Can Jordi Blues Station)

‘It Will Come’ (Playing for Change Day Ibiza 2017)