TOP

Vegeu tots els músics
Soul / Funky / Jazz / Rock

Lisa Rudy

Cantant, compositora i productora londinenca amb una potent veu per al soul, que resideix durant llargues temporades a Eivissa, on actua amb diferents bandes.

La londinenca Lisa Rudy, cantant, compositora i productora musical, porta molts anys compaginant la seua vida i carrera artística a Eivissa, on actua en solitari i amb múltiples bandes i artistes com Lennox Lounge, R.D.B., Catherine Taylor o Jodie Kean, amb actuacions internacionals, en les quals ha actuat al costat d’estrelles tan prestigioses com Nile Rogers, Nona Hendrix, Barbara Tucker o Kym Mazelle, entre moltes altres.

Lisa canta des de petita, escriu cançons des dels 14 anys i navega amb la seua poderosa veu per les mars del jazz, el pop, el soul o fins i tot el house i el góspel. També ha participat en musicals i té una gran experiència amb bandes, en estudis de gravació i en tots els aspectes relacionats amb la producció musical. A més, ha col·laborat amb diferents dj’s i productors d’Eivissa i el Regne Unit, encapçalant cançons.

Vídeos

‘Breathe’

‘The Way it Feels’

‘At Last’

‘Valerie’ (R.D.B.)