TOP

Vegeu tots els músics
Rock / Folk

Leilah & Iggy

Duo acústic amb versions de folk i rock, format per la nord-americana Leilah Broukhim i el català Iggi Torres.

Duo de veus i guitarres format per Leilah Broukhim i Iggi Torres, amb un repertori de folk i rock americà, així com temes propis d’aquesta jove compositora.

Leilah, cantautora i balladora de flamenc nascuda a Nova York, es va creiar en aquesta ciutat a una casa jueva-iraniana plena de música de tots els gèneres i de tots els racons del món. Després de graduar-se a la Universitat de Columbia amb una llicenciatura en Estudis de Cinema, l’any 2000 Leilah es trasllada a Espanya impulsada pel seu amor a l’art flamenc i en l’actualitat dirigeix la seua pròpia companyia de ball. Comença a tocar la guitarra el 2015 i molt poc després escriu la primera cançó de folk americà. El 2020, Leilah llança quatre singles produïts per Fernando Vacas a Eureka Estudios (Còrdova) i el 2022 publica el seu primer EP titulat The Curve.

Iggi Torres, per altra banda, és un artista català establert a l’illa des de fa anys, que toca amb multitud de grups, sovint com a guitarrista i cantant. És habitual veure’l amb músics com el guitarrista Norberto Rodríguez o el teclista de Hammond Cristian Krivoruchko i també forma part de bandes com Back in 5, on també actua Leilah, i Chritikal Mike.

Vídeos

‘September in Seville’ (Leilah Broukhim)