TOP

Vegeu tots els músics
Jazz

Lady Papillon

Trio de cool jazz amb un repertori de grans clàssics, format per la cantant lírica Isabel Albaladejo i els guitarristes René Mercier i Kevin Marin.

Contacte
628 721 945
Xarxes

Esdeveniments passats

Lady Papillon és un trio de cool jazz format Isabel Albaladejo (veu), René Mercier (guitarra i veu) i Kevin Marin (guitarra). Entre el seu repertori, clàssics com ‘Dream a Little Dream of Me’, ‘Moon River’, ‘Cheek to Cheek’, ‘La vie en Rose’, ‘Summertime’, ‘Over the Rainbow’ o ‘Autumn Leaves’, entre altres temes inoblidables dels més grans artistes del gènere.

Isabel Albaladejo és eivissenca i ha estat molts anys estudiant música clàssica fora de l’illa i fent-se un nom com a cantant i professora lírica, especialitzada en música antiga. Va tornar a l’illa fa pocs anys i va formar Antic Balàfia Ensamble, amb el qual realitza diversos concerts a l’any. El jazz constitueix un estil més lleuger que l’apassiona i que ara desenvolupa al costat d’aquests dos grans guitarristes. René Mercier forma part d’altres bandes, com Sandy Valey i Caravan of swing, i és un especialista en el swing i el jazz clàssic de músics com Django Reinhardt. Kevin Marin, per altra banda, milita en bandes com Razzmatazz i és un altre dels experts en jazz també habituals de l’illa. Formen un trio de professionals, que toquen de manera apassionada i molt precisa.