TOP

Vegeu tots els músics
Rumba

La Duende

Aquesta catalana d’arrels andaluses porta diverses temporades pels escenaris pitiusos, exhibint la seua força racial. Va saltar a la fama pel vídeo ‘Somos’ amb Pau Donés

Des de fa algunes temporades, Montse Moreno, La Duende, es mou pels escenaris d’Eivissa com a peix a l’aigua, portant la rumba i el flamenc a coll, acompanyada de músics de l’illa. Aquesta cantautora procedent de Barcelona porta més de vint anys fent cançons i girant pels escenaris de tot el país, amb el seu peculiar estil racial i una força vertiginosa, que no deixa a ningú indiferent.

El gran públic la coneix pel vídeoclip ‘Somos’, que va gravar al costat de Pau Donés (Jarabe de Palo) i que ha tingut milions de visites. Defineix el seu estil com a rumba fusió, però també fa flamenc i les seues versions de temes coneguts, que sempre porta al seu terreny, sorprenen. La seua música reflecteix el mestissatge que implica ser de família andalusa i haver-se criat a Catalunya. Ella canta i toca la guitarra espanyola i sol anar acompanyada d’un altre guitarrista i un percussionista. Tot un personatge, a més d’una gran artista.

Vídeos

‘Somos’ (Jarabe de Palo, La Duende & Gabilonia)

La Duende & Ras Smaila (Chirincana)

La Duende en Ibiza

La Duende, en concierto