TOP

Vegeu tots els músics
Rock / Pop

Juan Rystok

Prestigiós cantant, guitarrista i compositor argentí, amb una carrera com a solista i també com a director de la banda de Nicola Di Bari.

Contacte
juanrystok@gmail.com +54 9 2323 613166
Xarxes
Plataformes

Juan Rystok és un prestigiós cantant, guitarrista i compositor de la ciutat argentina de Luján, amb 20 anys de trajectòria sobre els escenaris i un disc publicat com a solista el 2021, anomenat Lógicamente irracional. Durant l’estiu de 2023 realitza la primera gira per Espanya com a solista, passant a l’illa una temporada.

El seu repertori inclou les cançons del primer àlbum i altres temes nous que aniran inclosos en el pròxim i que oscil·la del rock a altres gèneres com el pop i el funky. A l’Argentina lidera la seua pròpia banda, Rystok, i, a més, actua per tot el món com a director de la banda de Nicola Di Bari, el famós cantautor italià triomfador del festival de San Remo, des del 2012. També ha actuat en nombrosos tributs a grups i artistes com Led Zeppelin, Guns and Roses, Jimmi Hendrix, Ozzy Osbourne i altres grans del rock, per la qual cosa pot considerar-se-li un especialista en el gènere.

Vídeos

‘Lógicamente irracional’

‘Desierto’

‘Mi reino’

‘Lo que no estás pensando’

‘Ven a mi’

‘El poeta’