TOP

Vegeu tots els músics
Jazz / Soul / hiphop / Blues / Rock

Jordi Sanou

Prestigiós vocalista format en el Taller de Músics de Barcelona, que actua a duo acompanyat d’altres músics i en diferents bandes.

Cantant professional català format en el Taller de Músics de Barcelona i establert a l’illa des de molt jove. Actua en format duo, acompanyat d’artistes com Albert Oliva i altres, i també milita en múltiples bandes. Destaca per ser un dels vocalistes que maneja un ventall més ampli de gèneres musicals, manejant-se amb extraordinària soltesa en el blues, el jazz, el soul, el rock i fins i tot el góspel. També és conegut pel seu treball en el rap, sota el nom artístic Vectans, i per la seua labor formativa, ja que ensenya música i tècniques vocals a altres cantants.

Sol actuar amb grups com Island Thrills, BSide i Gospel Lab Eivissa, encara que també ha format part de la Big Band Ciutat d’Eivissa, amb la qual ha actuat a festivals tan importants com l’Eivissa Jazz. Composa les seues pròpies cançons, encara que sobretot realitza versions de grans clàssics dels gèneres musicals que més l’atreuen.

Vídeos

‘Best Part’

‘Tuyo’

‘The Lady is a Tramp’

‘Flores de esperanza’

‘Ain’t no sunshine’

‘La iaia’