TOP

Vegeu tots els músics
Pop / Rock / Jazz / Soul

Jodie Kean

Prestigiosa cantant i guitarrista acústica, amb un ampli registre vocal, que actua en solitari i amb multitud d’artistes i bandes de l’illa.

Jodie Kean és una cantant britànica d’arrels escoceses nascuda a Guilford i criada a Edimburg. Des de fa anys viu a Eivissa, on actua en solitari amb la seua guitarra, oferint un ampli repertori de covers acústics, i acompanyant a altres artistes a duo, com Yeshe Ryser o Lisa Rudy, entre altres. També actua amb bandes com The White Island Orchestra o el grup del Teatro Ibiza, on ha actuat moltes nits. També realitza recitals amb dj i espectacles per a esdeveniments privats. A més, col·labora amb productors de tot el món gravant la seua veu a l’estudi de ca seua i ha estat artista resident en altres establiments com Nagai, Can Suldat, Nassau, Deus ex Machina o Tanit Beach. Interpreta molts gèneres musicals, des del jazz al soul, passant pel pop, el rock, l’indie… La seua major qualitat és la capacitat vocal i l’amplitud de registres.

Va tenir la primera banda professional a Bèlgica, amb tan sols 19 anys, i allí va exercir de corista per a artistes tan coneguts com The Three Degrees, Boney M, Gibson Brothers, i Paul Young . A més, va realitzar gires per teatres amb artistes holandesos com a corista i va treballar per a la televisió belga i la ràdio holandesa cantant jingles publicitaris. El 2009 va llançar el seu primer senzill en solitari, anomenat ‘Mad World’, que va entrar en el lloc número 1 de iTunes, aconseguint també el top 50 holandès. El 2010 va escriure i produir un espectacle de teatre infantil, que es va representar més de 100 vegades als Països Baixos. És una de les veus més destacades de l’illa.

Vídeos

'Son of a preacher man' (Jodie Kean, Yeshe Ryser & Teatro Ibiza Band)

Jodie Kean, Yeshe Ryser & Teatro Ibiza Band

‘Mad World’ (Official Vídeo)

Jodie Kean covers Deadmau5