TOP

Vegeu tots els músics
Pop

Iván Doménech

Veterà cantant i guitarrista, amb diversos discos a l’esquena i un llarg currículum de directes

El val·lisoletà Iván Doménech, músic des dels set anys, va fundar en els anys noranta una de les bandes mítiques del pop eivissenc, Desperfectos, amb la que va gravar dos discos: Vagabundos de la música, i Sombras. Amb ella va fer una gira per tot Espanya i va aconseguir el número 1 en la llista nacional de candidats de Cadena 100, una cosa insòlita per a la música eivissenca fins llavors. Després d’aquella fructífera experiència va iniciar una llarga carrera en solitari, que ha culminat amb quatre àlbums i centenars de concerts, amb la col·laboració d’una banda que l’acompanya des dels inicis i que componen Jano Blanco, Fernando Hormigo, Joan Barbé i, més recentment, Rolfi Calahorrano. Amb l’últim disc, 15 años a dúos, fa un repàs a tota la seua carrera, acompanyat de grans veus vinculades a l’illa.

En els seus treballs discogràfics ha col·laborat sovint amb el cantant de Celtas Cortos, Jesús Cifuentes, i també ha estat guanyador del premi Sargantana al millor tema, amb ‘Acordes de una canción’. Fins i tot ha representat les Illes Balears en diversos concerts. Compagina el projecte en solitari amb la banda Canallas del Guateke, que versiona cançons del pop espanyol, també al costat de Joan Barbé, Jano Blanco i Fernando Hormigo, i amb el projecte Ressonadors, amb el qual col·labora. Realitza múltiples esdeveniments i actuacions de caràcter benèfic, per a impulsar la recerca relacionada amb la síndrome de Hunter.

discos

Iván Doménech

15 años a dúos

Quart àlbum d'Iván Doménech, en el que interpreta onze dels seus temes a duo, amb cantants com Jesús Cifuentes i Gerard Quintana
Escolta el disc

Iván Doménech

No esperaré

Tercer àlbum d'Iván Doménech, gravat a Magrana Studios. Incorpora ritmes més rockers i melodies que s’aferren (2014)
Escolta el disc

Por una buena sonrisa (2006)

Iván Doménech (2002)

Vídeos

‘Acordes de una canción’ (con Jesús Cifuentes)

‘No puedo perderte’

‘Un lugar en mis sueños’ (directo)

‘Aunque tú no lo sepas’ (con Jesús Prieto ‘Pitti’)

‘Quiero beber y no olvidar’ (con Joan Barbé)