TOP

Vegeu tots els músics
Pop / Rock / Folk

Heritage

Banda acústica liderada pel famós cantant i guitarrista Jon Michell, acompanyat per Víctor Fisas i Klaus Fosterling

Jon Michell, nascut a Tanzània, fill d’uns missioners suïssos i establert a Eivissa des dels anys vuitanta, és un dels músics més prestigiosos d’Eivissa i simbolitza, d’alguna manera, certa continuïtat amb el passat hippy. És un artista habitual del mercat de Las Dalias, amb diversos discos i munts de cançons compostes, i és habitual veure’l a diferents escenaris del nord de l’illa. Heritage és un dels seus projectes personals, amb el qual interpreta temes propis en format acústic i uns estils que oscil·len entre el blues, el folk i el rock.

El seu repertori i la manera d’interpretar-lo part d’una afinació diferent de la guitarra, que s’inspira en el cantant i guitarrista de folk estatunidenc Richie Havens i la seua interpretació de ‘Freedom’ al Festival de Woodstock, en 1969. Complementa les seues cançons amb versions molt personals de temes dels anys 60 i 70.

L’acompanya a la guitarra Víctor Fisas, un músic català que també actua per tota la península amb Willy & The Poorboys, banda tribut a Creedence Clearwater Revival, i amb Rock the Night, grup de versions dels grans clàssics del gènere. El baix és a càrrec de Klaus Fosterling, un altre músic veterà d’Eivissa, amb una llarga trajectòria a l’esquena.

Vídeos

Heritage